[Käyttämäsi selain ei tue tyylilomakkeita täydellisesti. Tästä johtuen sivuston ulkoasu näyttää todennäköisesti hyvin typerältä. Pahoitteluni.]

kuluta aikaasi

Sivuista

Sivut on kirjoitettu 100-prosenttisen manuaalisesti erinäisillä tekstieditoreilla. Alkuvaiheessa editorina toimi KATE (KDE Advanced Text Editor), mutta myöhemmin VIM. Sivut noudattavat XHTML 1.1 -standardia.

Sivuston ulkoasu on määritelty tyylilomakkeilla (CSS). Tästä johtuen ne graafiset selaimet, joiden CSS-tuki on vaillinainen, näyttävät sivujen ulkoasun enemmän tai vähemmän päin mäntyä. Yleensä tämä koskee vanhempia selaimia. Hyvänä/huonona selainesimerkkinä Netscape, joka alkaa tukea tyylilomakkeita jonkinasteisesti vasta version 6.0 kohdalla.

Mikäli käyttämäsi selain ei tue tyylilomakkeita, näet siitä ilmoituksen sivun ylälaidassa. Tyylilomakkeita tukevia selaimia ovat esimerkiksi Firefox ja Opera, jotka voi hakea omalle koneelleen ihan ilmaiseksi.

Otsikkokuva on tehty Gimpillä (1.2.3), käytetty fontti on Flubber.

Tekijästä

Kuluta aikaasi -sivuston olemassaolosta saa syyttää Aaltoneitoa eli Janiika Aaltosta. Ellei toisin mainita, sekä sivuston koodi että sisältö on hänen käsialaansa. Luvaton lainaaminen tai kopiointi ei ole kilttiä. Mikäli haluat lainata jotain, ota yhteyttä sähköpostitse (aaltoneito@gmail.EiSpammiaPoistaTämä.com) ja kerro, mitä haluat lainata ja mihin tarkoitukseen. Todennäköisesti saat luvan materiaalin lainaamiseen, jolloin sen julkaisupaikassa tulee selkeästi ilmoittaa, mistä se on peräisin ja kenelle tekijänoikeudet kuuluvat.

sivun alkuun