[Käyttämäsi selain ei tue tyylilomakkeita täydellisesti. Tästä johtuen sivuston ulkoasu näyttää todennäköisesti hyvin typerältä. Pahoitteluni.]

kuluta aikaasi

päivitetty
09/11/08

Tervetuloa kuluttamaan aikaa

Näille sivuille on koottu enimmäkseen huumoripitoista sisältöä, jonka parissa satunnaiset surffailijat voivat kuluttaa aikaansa, jos ei parempaakaan tekemistä löydy.

Tekstit-osio pitää sisällään ajankulutukseen soveltuvaa lukemista. Linkit-osio puolestaan on perinteinen linkkilista, josta löytyy lisää erinäisiä ajantappovälineitä.

Vieraskirjaa voi käydä lueskelemassa ja sinne saa myös jättää oman jälkensä. Päivityksistä voi tutkia, mikä on muuttunut viime käynnin jälkeen.

Metatietoa niin sivuista kuin ylläpitäjästäkin löytyy Sivuista -alasivulta.

Toivottavasti viihdyt.

Ellei toisin mainita, sekä sivuston koodi että sisältö on Aaltoneidon eli Janiika Aaltosen käsialaa. Luvaton lainaaminen tai kopiointi ei ole kilttiä. Mikäli haluat lainata jotain, ota yhteyttä sähköpostitse (aaltoneito@gmail.EiSpammiaPoistaTämä.com) ja kerro, mitä haluat lainata ja mihin tarkoitukseen. Todennäköisesti saat luvan materiaalin lainaamiseen, jolloin sen julkaisupaikassa tulee selkeästi ilmoittaa, mistä se on peräisin ja kenelle tekijänoikeudet kuuluvat.